Американка Фейт Дікі виступила на бразильському чемпіонаті канатоходців, пройшовши по канату на підборах.

Канат натягнули на скелі-моноліті Педра-да-Гавеа в Ріо-де-Жанейро на висоті 840 метрів над рівнем моря, і Дікі безстрашно пройшлася по ньому в рожевих туфлях на високих підборах.

"До цього переходу я спочатку готувалася босоніж. Робила я це для того, щоб зрозуміти, наскільки добре натягнутий канат, перед тим як я вже одягну підбори. У Ріо я робила це вперше, і цей перехід був набагато складніше, ніж звичайно, тому що канат був довший, а мої каблуки - занадто малі ", - розповіла спортсменка.

Читайте також: Український спортсмен став Чемпіоном світу з п'ятиборства

Поруч з Дікі на висоті був присутній фотограф Реджинальд Гомес, який і закарбував прогулянку канатоходкі над прірвою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Всі присутні були просто підкорені тим, як Дікі просто і легко ходить по канату на підборах. Вона завоювала любов бразильців своєю невимушеною посмішкою і легкими кроками по канату. Я вже фотографував канатоходців, але щоб вони йшли на такій висоті і на каблуках ... ", - прокоментував виступ дівчини захоплений Гомес.