Перед матчем відбору до Євро-2016 Україна - Словенія, який відбудеться 14 листопада на стадіоні "Арена Львів", львівських фанів просять бути толерантними до гостей зі Словенії.

Про це пише офіційний сайт ФФУ.

Зокрема, львів'ян закликали не кидатися з кулаками на людей, яких побачать цими днями із триколором на вулицях Львова, адже прапори Росії та Словенії дуже схожі.

Також раніше президент ФФУ Андрій Павелко закликав вболівальників не порушувати правил поведінки на стадіоні під час матчу до Євро-2016, оскільки українська сторона дуже хоче реабілітувати "Арену Львів". Нагадаємо, цей стадіон зазнав дискваліфікації на п'ять років на матчі під егідою ФІФА і українська сторона планує це покарання оскаржити.

Читайте також: Матч проти словенців розсудить шведський бізнесмен

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На матч Україна - Словенія очікують більше тисячі вболівальників зі Словенії. Зокрема, словенська команда попередньо забронювала майже 1400 квитків на поєдинок у Львові.