Перед першим матчем Україна-Словенія букмекерські контори віддають перевагу саме нашій збірній. Британські William Hill та Bet365 дали непогані коефіцієнти на перемогу українців.

Якщо поставити на перемогу України у Bet365, то зі ста умовних доларів можна отримати 180. Нічию британці оцінили у 3,4, а перемога словенців коштує 5,75.

Ще більше в успіх підопічних Фоменка вірять у William Hill. Ця контора поставила коефіцієнт на перемогу жовто-блакитної збірної 1,67. Нічия має показник усі ті ж 3,4, а за перемогу Словенії можна отримати рівно у шість разів більше грошей.

Читайте також: Рекорд Касільяса: 100 "сухих" матчів за збірну

Нагадаємо, матч Україна-Словенія відбудеться сьогодні на "Арені Львів" о 19:00. Гра-відповідь пройде у Маріборі 17 листопада. Переможець цієї дуелі гратиме на Євро-2016.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще