Легендарний український нападник італійського "Мілана" і київського "Динамо" Андрій Шевченко поділився власними думками напередодні відбірного матчу на Євро-2016 футбольної збірної України проти команди Словенії.

Про це повідомляє ВВС.

Він вважає, що це буде велика гра. Вона, за його словами, матиме важливе значення для всіх українців в такий складний час, який зараз переживає вся країна. Форвард додав, що перемога в таких матчах є чимось особливим. Такі матчі, на думку Шевченка, дають людям надію на краще.

"Українська команда зараз прекрасна. Вона заслуговує на вихід", - наголосив колишній футболіст.

Читайте также: Букмекери вірять у перемогу збірної України

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, гра між Україною та Словеніє відбудеться сьогодні у Львові на стадіоні "Арена Львів". Матч розпочнеться о 19 годині за київським часом. Гра відповідь запланована на 17 листопада у словенському місті Марібор.

Букмекери вважають фаворитами поєдинку збірну України. На нічийний результат ставки приймаються з коефіцієнтом, а на перемогу словенців - 5,75.