Збірна України у першому футбольному матчі плей-офф відбору до Євро-2016 перемогла Словенію з рахунком 2:0, пише УНН.

Перед матчем футболісти та вболівальники вшанували пам'ять загиблих внаслідок терактів у Парижі.

На початку зустрічі активнішими були українські гравці. На 23 хвилині гри розіграний кутовий дозволив Україні вийти вперед. Після верхової подачі у штрафний майданчик Андрій Ярмоленко обіграв кількох суперників і відправив м'яч у дальній кут воріт Саміра Хандановіча – 1:0.

Першу небезпечну атаку гості провели на 27 хвилині, коли Йосип Ілічич завдав удару вище воріт. Згодом Самір Хандановіч врятував свою команду від дальнього удару Сергія Рибалки.

На початку другого тайму прострілом Артема Федецького на дальню стійку воріт словенців скористався форвард "Дніпра" Євген Селезньов – 2:0.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Матч Англія – Франція відбудеться попри теракти

На 58 хвилині Денис Гармаш пробивав головою у падінні з кількох метрів, але Ханданович врятував свої ворота. На 69 хвилині контратака українців призвела до потрапляння м'яча у стійку воріт після удару Селезньова.

Загалом українські футболісти отримали перевагу за кутовими – 10:0 та за загальною кількістю ударів 15:3.

Президент України Петро Порошенко спостерігав за футбольним протистоянням на стадіоні "Арена Львів".

Матч-відповідь має відбутися 17 листопада у Маріборі.