Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO в першій важкій вазі українець Олександр Усик свій наступний поєдинок проведе проти кубинського боксера Педро Родрігеса.

Бій пройде в київському Палаці спорту 12 грудня, передає NewsOboz.

Відзначимо, у Родрігеса - 22 перемоги на професійному рингу при одній поразці, 19 з них - нокаутом. Усик нокаутом переміг у восьми боях, в жодному поки не програвши.

Читайте також: Усик провів день на полігоні українських прикордонників (відео)

Фахівці оцінюють Родрігеса, як невисокого правшу з хорошим ударом і швидкими руками. Разом з тим, наголошується, що кубинець часто підходить до своїх боїв далеко не в найкращій фізичній формі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього, експерти відзначають, що рівень попередніх суперників Родрігеса не вражає. Єдиному відомому боксерові у своєму послужному списку - Магомеду Абдусаламову - кубинець програв технічним нокаутом у другому раунді, при тому що в першому раунді провів декілька хороших ударів правою.