Інтерконтинентальний чемпіон світу з боксу за версією WBO Олександр Усик побував у кінологічному центрі Державної прикордонної служби України у Великих Мостах у Львівській області.

Про це повідомляє телепрограма "Західний кордон".

28-річний боксер провів з прикордонниками один день, взяв участь у заняттях, в умовах максимально наближених до бойових. Усик пройшов смугу перешкод, випробував БТР і провів інші спеціальні тренування з прикордонниками, багато з яких раніше брали участь у АТО.

Читайте також: Зараз бій Дрозд - Усик перетвориться на поливання брудом - промоутер

"Хлопці займаються, тренуються на полігоні. Моє бажання, нехай краще у них все життя йдуть тренування, ніж змагання. Хай тренуються, а не виступають. Виступи, ви розумієте, я маю на увазі бойові дії", - сказав Усик.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Наступний бій на професійній арені український важковаговик Олександр Усик проведе вже в 2016 році. Його суперником, ймовірно, буде поляк Кшиштоф Гловацкі.