Футболісти та тренерський штаб англійського футбольного клубу "Крістал Пелес" вирішили не їхати до Франції на різдвяну вечірку після останніх подій. Про це повідомляє Sky Sports.

Увесь склад лондонського клубу мав поїхати на відпочинок у Париж після матчу із "Ньюкаслом" 28 листопада. Але через масову загибель людей від рук терористів організатори свята скасували його.

Тренер "Пелес" Алан Пардью також заборонив своїм футболістам літати до Парижу. Але у складі його команди грають кілька футболістів із французькими паспортами. Один із них - Йоан Кабай приймав участь у матчі Франція-Німеччина у той самий страшний вечір.

До слова, "Крістал Пелес" в останньому матчі проти "Ліверпуля" наніс Юргену Клоппу першу поразку у його новому клубі.

Читайте також: Матч Англія – Франція відбудеться попри теракти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, під час терактів у столиці Франції ввечері 13 листопада загинули близько 150 осіб. Теракт скоїла "Ісламська держава".