Захисник київського "Динамо" Александар Драгович розповів про свої плани на майбутнє та життя у столиці України у програмі "Моя гра" на каналі "Футбол 1".

"Я ніколи не говорив, що хочу залишити "Динамо". Це все вигадки журналістів. Мої думки лише з киянами, адже я щасливий тут", - розповів Драгович.

Австрієць згадав про свої успішні виступи у швейцарському "Базелі". Там він тричі став чемпіоном країни, грав у Лізі Чемпіонів та дійшов до півфіналу Ліги Європи. Не менші вершини 24-річний футболіст хоче підкорити із "Динамо".

"Звичайно, колись я може і залишу команду. Але я не проти грати за "Динамо" до кінця кар'єри", - додав захисник.

За словами етнічного серба, гроші не стали для нього ключовим фактором у футболі, але у Києві він заробляє більше, ніж у Базелі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також він розповів про плани на цей сезон.

"Минулого року чемпіонський кубок приїхав до Києва вперше за шість років. У цьому сезоні ми можемо повторити успіх, але якщо будемо грати так, як проти "Шахтаря", то станемо третіми", - підсумував Драгович.

Читайте також: Президент "Реала" зацікавився Коноплянкою

Нагадаємо, останнім часом з'являються чутки, що у послугах Драговича зацікавлені європейські клуби. Міланський "Інтер" нібито є головним претендентом на австрійця.