Досить жорстокі умови виставили керівники "Реала" французькому форварду команди Каріму Бензема. Якщо французьке правосуддя доведе його участь у шантажі партнера по збірній Матьє Вальбуена, то королівський клуб розірве із ним контракт.

Про це повідомляє іспанське видання AS.

Наразі ситуація по 27-річному французу залишається неясною. Він нібито не вимагав гроші від Вальбуена і намагався вмовити свого приятеля Зенаті не шантажувати партнера по збірній. Але правоохоронці можуть записати футболіста як співучасника злочину.

Ще на початку скандалу президент "Реала" Флорентіно Перес висловив підтримку Бензема, але у клубі все ж відносяться принципово до порушників.

В принципі для Переса не проблема позбутися гравця і просто так. Нещодавно і без скандалів з'являлись чутки про можливий продаж Роналду та Бензема.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Відчуваю себе йолопом - Бензема

В останні роки керівник королівського клубу вже продав Месута Езіла, Хабі Алонсо та Анхеля Ді Марію попри протести фанатів. Сьогодні стало відомо, що Перес хоче купити Коноплянку.