Легендарний нападник футбольної збірної Франції Жюст Фонтен заявив, що країна повинна відмовитися від проведення Євро-2016 у світлі серії терактів в Парижі.

"У мене розривається серце від того, що я скажу зараз, - тому що я так сильно чекав цього чемпіонату Європи, - але тепер я думаю, що Франція повинна відмовитися від Євро-2016", - цитує Фонтена Goal.com.

"Будь-яка інша країна може прийняти турнір, ми - ні. Я дуже боюся, що "Чорна п'ятниця" повториться знову, і я не думаю, що ми можемо дати такі гарантії безпеки, які потрібні для такого великого заходу. Це просто занадто небезпечно", - говорить легендарний футболіст.

Також Фонтен дуже сумнівається, що французи найближчим часом будуть масово ходити на футбол: "Чи думаєте ви, що люди в майбутньому знову будуть заповнювати "Стад де Франс"? Може бути, це правда, що час заліковує рани, але прямо зараз я не можу уявити, що люди знову потечуть туди рікою. Страх повернеться, якщо ви підете туди. Ви завжди будете думати про бомби".

Читайте також: Українська збірна провела перше тренування в Словенії (фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в серії терактів в столиці Франції загинуло 129 осіб (у тому числі двоюрідна сестра хавбека збірної Франції Лассана Діарра), 237 поранені, з них 80 осіб, перебувають у критичному стані.