Бразильська зірка "Барселони" Неймар може змінити команду, якщо не вирішить свої проблеми із податками. Про це повідомив його батько, пише SER Catalunya.

"Ми ведемо переговори із клубом стосовно нового контракту, але маємо деякі перешкоди. На нас чинять тиск іспанські та бразильські податківці", - розповів батько Неймара.

Бразилець наголосив, що веде діалог із податківцями, адже намагається позбутися неприємностей. Він також наголосив, що веде справи свого сина із 2006 року абсолютно чесно.

"Якщо ситуація не зміниться, ми будемо вимушені залишити Барселону. Ми не хочемо доставляти цій країні стільки проблем", - додав Неймар-старший.

Читайте також: ФІФА відхилила апеляції Блаттера і Платіні

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, податки є популярною проблемою для футболістів "Барселони". Ліонеля Мессі також звинувачували у несплаті грошей та навіть погрожували посадити.