Гондурасець Луїс Гаррідо, який захищає кольори "Динамо" Х'юстон, отримав моторошну травму під час матчу із Мексикою. Нога футболіста вивернулась неприродним шляхом.

Цікаво, що футболіст та його опоненти не намагались зіграти жорстоко. Вони просто зіткнулися, а Гаррідо опинився під суперником. Від ваги мексиканця нога гондурасця виглядала жахливо.

Футболіста одразу відправили до лікарні, де йому зробили операцію. Відомо, що Гаррідо проведе наступний рік без футболу, адже у нього розрив передніх і задніх хрестоподібних зв'язок.

Це матч проводився у рамках відбору північноамериканських команд на ЧС-2018.

Читайте також: Словенський голкіпер пішов на "пенсію" після програшу збірній Україні

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Після цього інциденту одразу згадалася травма форварда "Шахтаря" Едуардо да Сілва. Він під час виступів за "Арсенал" також вилетів із гри на рік після жорсткого прийому від суперника.