Футболісти клубу "Форест Грін Роверс", який виступає у п'ятому по силі дивізіоні Англії, у повному складі відмовились від м'яса ще у 2011 році. Відтепер команда виключила зі свого раціону яйця, рибу та молочні продукти.

Стати веганами гравців "Роверс" підштовхнув власник клубу Дейл Вінс. Бізнесмен заробив мільйони доларів на екологічній електроенергії та інших нововведеннях, які зберігають природу. Свої ж принципи він застосовує і для футбольного клубу.

На домашньому полі команди росте екологічна трава, а усі матеріали, якими користується персонал команди, є виключно органічними.

Футболісти із міста Нейлсворт перейнялися ідеологією Вінса та відмовились від споживання м'яса не лише заради спортивного здоров'я, а й для зберігання усього живого на Землі.

Читайте також: Найсмачніший бургер у світі - без м'яса (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зазначимо, що після відмови від їжі тваринного походження футболісти почали демонструвати успіхи на футбольному полі. Наразі команда йде на другому місці у Національній Конференції та має хороші шанси підвищитись у класі.

Нагадаємо, англійський підприємець та мільярдер Річард Бренсон нещодавно оголосив про створення власних веганських авіаліній.