Півзахисник "Ліона" Матьє Вальбуена сьогодні виступив перед правосуддям. Він розповів свою версію стосовно шантажу із інтимним відео.

Про це розповідає L'Eqipe.

Адвокат гравця збірної франції не повідомляє, про що саме Вальбуена говорив із суддями, але нагадує, що його клієнт є жертвою у цій ситуації.

"Сьогодні Матьє був у суді і відповідав на деякі питання. Він скористався своїм громадянським правом", - зазначив захисник футболіста.

Також адвокат додав, що 31-річний футболіст більш за все хоче повернутися до збірної Франції і готовий забути про конфлікт заради футболу.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Французькі правоохоронці підозрюють у шантажі форварда "Реала" Каріма Бензема. Невідомо, чи справді він мав це відео, чи був лише посередником у справі.

Читайте також: І знову інтимний шантаж: в об'єктиві Піке та Шакіра

У будь-якому разі, після скандалу тренер збірної Франції Дідьє Дешам відсторонив обох футболістів від участі у матчах та зборах.

Бензема також нещодавно повідомляв, що йому ця історія набридла і він точно не мав злих намірів.