Захисник "Барселони" Жерар Піке та його зіркова дружина Шакіра стали колегами по нещастю Матьє Вальбуена. Від них також, за інформацією AS, вимагають гроші за пікантне домашнє відео.

Відеозапис із пустощами Піке та Шакіри нібито має людина, яка раніше працювала зі співачкою. Ця невідома персона готова не викладати запис в інтернет за шалену суму грошей. За яку саме, журналісти не пишуть.

З цього приводу видання вирішило нагадати про доходи іспанця та колумбійки. Піке заробляє у "Барселоні" щонайменше 6 млн євро на рік, а його дружина у кілька разів більше.

Невідомо, чи будуть футболіст та співачка йти на поступки шантажисту, чи все ж підуть до суду. Вони не коментують цю інформацію.

Читайте також: Якщо Бензема винний, "Реал" його вижене

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У соціальних мережах вже почалися жарти з цього приводу. Користувачі пишуть, що шантажистом є Карім Бензема, якого підозрюють у такому ж шантажі партнера по збірній Матьє Вальбуена.