Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів, що хоче попрацювати у Туреччині. Про свої плани на майбутнє він розповів турецькому виданню Hürriyet.

Основною причиною незадоволеності керманича у "Шахтарі" є той факт, що команда не грає у рідних стінах та не має підтримку своєї публіки. Однак румун запевнив, що допрацює свій контракт із "гірниками" до кінця.

"Я маю намір відпрацювати контракт з "Шахтарем" до кінця року. Після цього збираюся перебратися до Туреччини, де і планую завершити свою тренерську кар'єру", - сказав Луческу.

Він також додав, що має у турецькому футболі багато друзів та знайомих. На початку тисячоліття 70-річний тренер обіймав посаду головного тренера стамбульських клубів "Галатасарай" та "Бешикташ".

Читайте також: ПСЖ хоче придбати Коноплянку та Ярмоленка

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У "Шахтарі" Луческу працює з 2003 року. Якщо і з'являлися чутки про його ухід, то вони були пов'язані виключно із Туреччиною

Нагадаємо, 25 листопада "Шахтар" у Львові приймає мадридський "Реал". Перший поєдинок у столиці Іспанії "гірники" програли із рахунком 4:0.