У матчі "Реал"-"Барселона", який дивився увесь світ, розгромну перемогу здобула команда Луїса Енріке. Каталонці розбили столичну команду із рахунком 0:4 навіть при відсутності головної зірки Ліонеля Мессі у першому таймі.

Синьо-гранатова команда розпочала матч дуже впевненно. Каталонці перевершували "Реал" за усіма показниками. Вони були кращими у володінні м'яча, ударах по воротам та, в решті решт, забитими голами.

У першому таймі "Барселона" забила двічі. У другому таймі "Кулес" забили стількі ж. Авторами голів стали Неймар, Іньєста та двічі відзначився Луїс Суарес.

Зазначимо, що це перша зустріч принципових суперників у цьому сезоні. І одразу ж каталонський клуб ставить "Реал" у надважке становище. Підопічні Рафаеля Бенітеса відстають від ворога вже на шість балів.

Нагадаємо, в останній раз "Реал" програвав із таким рахунком іншому принциповому супернику - столичному "Атлетіко". Тоді команда Дієго Сімеоне розбила королівський клуб також із рахунком 4:0.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Збірна України зіграє з Румунією, Кіпром та Португалією

"Реал" зіграє свій наступний матч із донецьким "Шахтарем" у рамках Ліги Чемпіонів. Матч пройде 25 листопада на "Арені Львів".