Після феєричної домашньої поразки від "Барселони" 0:4 лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду наважився виставити жорсткі умову президенту Пересу. Португалець не збирається грати під керівництвом Рафаеля Бенітеса.

Про це повідомляє Gazzetta dello Sport.

"Або уходить Бенітес, або піду я", - заявив 30-річний футболіст.

Цікаво, що в іспанській пресі таких повідомлень не було.

І без ультиматумів від Роналду доля 55-річного іспанця була сумнівною у Мадриді. Його хотіли замінити на Зінедіна Зідана через те, що команда хоч і програла тоді ще один матч у сезоні, але у її грі немає ніякого шарму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За інформацією від ЗМІ, Роналду і без Бенітеса може залишити "Реал". Він має проблеми у стосунках із Гаретом Бейлом, якого купили за 100 млн євро. Також володаря Золотого м'яча хоче купити ПСЖ.

Незрозуміло і досі, навіщо Перес взагалі запрошував на роботу Бенітеса, який провалив минулий сезон із "Наполі", і звільнив Карло Анчелотті, який приніс "Реалу" десятий Кубок Чемпіонів.

Читайте також: "Барселона" нищить "Реал" на його полі

Нагадаємо, "Реал" 25 листопада приїжджає до Львова, де зіграє із "Шахтарем" у рамках Ліги Чемпіонів.