Перед центральним матчем 13-го туру німецької Бундесліги фанати "Баварії" поїхали до міста Гельзенкірхен, де місцевий "Шальке" приймав їхній клуб. Там вони зустрілись зі своїми друзями із Бохума, з якими і вирішили повеселитись на повну.

Просто біля кас "Фельтінс-Арени" мюнхенці разом із помічниками із Бохума розпочали бити фанатів "Шальке". У бійці приймали участь близько сотні людей з обох боків.

До інциденту втрутилась поліція та заспокоїла гарячі голови уболівальників. Правоохоронці взяли під варту близько десяти хуліганів, до яких мають застосувати виховні міри.

Між фанатами "Баварії" та "Шальке" ворожнеча триває вже не один десяток років. А от із клубом "Бохум" баварці мають теплі відносини.

Зазначимо, що матч закінчився перемогою "Баварії" із рахунком 1:3. Голи забили Алаба, Мартінес та Мюллер. За "Шальке" відзначився Маєр.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Головний футбольний матч у Греції скасували через заворушення (відео)

Ці вихідні стали дуже неспокійними у європейському футболі. У Греції побилися фанати "ПАО" та "Олі", через що матч між командами скасували.