Сьогодні дисциплінарний комітет УЄФА виніс вирок стосовно інциденту на "Олімпійському" під час матчу із "Челсі". Київський клуб проведе два наступних європейських матчі без глядачів.

Про це повідомляє SportArena.

Окрім двох домашніх матчів, динамівці також матимуть умовну дискваліфікацію на третій матч. Під жорстким наглядом кияни будуть грати протягом наступних трьох років.

Таким чином, "Динамо" проведе свій останній матч у групі проти ізраїльського "Маккабі" без фанатів, а також наступний матч, який пройде у рамках 1/8 Ліги Чемпіонів або 1/16 Ліги Європи.

"Аплодую всім феєречним мудакам з динамівської трибуни, які, заради п`яти хвилин вдоволення своїх расистських потреб, позбавили місто плей-офф ЛЧ, на який чекали 16 років", - реакція столичних фанатів на ситуацію у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що перед останнім туром ЛЧ "Динамо" має чудові шанси на вихід у наступний раунд. Кияни хоч і йдуть на третій позиції, але гратимуть свій матч проти абсолютного аутсайдера. У паралельному матчі зіграють головні конкуренти - "Челсі" і "Порту", які мають рівну кількість балів і вимушені боротися за перемогу.

Читайте також: Перемога! - як футболісти "Динамо" святкували тріумф над "Порту" (фото)

Нагадаємо, бійка на трибунах "Олімпійського" трапилась під час матчу із "Челсі". Невідомі і досі люди почали бити темношкірих уболівальників.