Сьогодні перед головним матчем для українського уболівальника "Шахтар"-"Реал" світові букмекерські контори визначились із котируваннями. На їхню думку, "гірники" не зовсім безнадійні у матчі із небезпечним суперником.

Судячи зі всього на руку "Шахтарю" зіграв той факт, що "Реал" вже забезпечив собі вихід у плей-офф достроково, а також у суботу трагічно програв вдома "Барселоні".

Британці із William Hill поставили коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" 3,5. Нічия має таку ж вагу - 3,6. Перемогти "Реал" має більше шансів - 2,0.

Австрійська контора Bwin дає за перемогу "Шахтаря" ще більше грошей, а значить менше в українців вірить. 390 доларів можна отримати з умовних 100, якщо "гірники" не підведуть. Нічия має коефіцієнт 3,6, а перемога "Реала" - 1,95.

Читайте також: Кабмін схвалив проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Києві

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, матч розпочнеться 25 листопада о 21:45 у Львові. "Реал" набрав у групі 10 очок та може боротися лише за перше місце. "Шахтар" із трьома балами має лише теоретичні шанси зіграти навесні у Ліги Чемпіонів.