Українська влада задовольнила бажання Федерації футболу України подати заявку на проведення фіналу Ліги Чемпіонів - 2018 у Києві. Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов на Facebook.

"Уряд підтримав заявку Федерації футболу України про проведення фінального матчу Ліги чемпіонів в сезоні 2017-2018 на НСК "Олімпійський", - заявив Жданов.

Також він додав, що така важлива подія безперечно має державну важливість. Організацією цього процесу займатиметься саме міністр.

Нагадаємо, нещодавно НСК "Олімпійський" потрапив до рейтингу Топ-25 стадіонів світу.

Читайте також: Будемо подавати апеляцію - "Динамо" про покарання УЄФА

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Фінал цьогорічної Ліги Чемпіонів пройде в Італії. Міланський стадіон "Сан Сіро" або "Джузеппе Меацца" прийме дві найкращі команди цього сезону. Ця ЛЧ проходить без міланських команд, тому домашній фіналу у цьому сезоні неможливий.

Головний матч сезону 2016/17 відбудеться у валлійському Кардіффі. Валлійські клуби представляють у Європі Англію.