Нападник іспанського футбольного клубу "Реала" Карім Бензема розчарований бажанням виключити його зі збірної Франції.

Про це повідомив його футбольний агент Ален Якубович, передає іспанське видання Аs.

Він зазначив, що Бензема приголомшений такою інтерпретацією його дій. Це, за його словами, "цілком повсякденні речі і їх допускають всі гравці на планеті".

"Хоча Каріму не за що виправдовуватися, він хотів би нагадати, що раніше висловив глибоке співчуття жертвам терактів і їх сім'ям", – сказав агент французького футболіста.

Читайте також: Вальбуена дав свідчення суддям

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, мадридський "Реал" припинить співпрацю з форвардом Карімом Бензема, якщо нападник збірної Франції матиме судимість. Футболіст причетний до шантажу півзахисника "Ліона" Матьє Вальбуена.

Офіційна підтримка клубом свого нападника у справі про шантаж "вершковим" не завадить розірвати угоду з Бензема. Це станеться у тому випадку, якщо провина Каріма все ж буде доведена. Француз може потрапити за ґрати на п'ять років.