Донецький "Шахтар" закінчив домашній матч проти мадридського "Реала" із гідним рахунком. Програючи по ходу зустрічі із рахунком 0:4, підопічні Мірчі Луческу змогли забити тричі.

Перед матчем "гірники" мали лише теоретичні шанси на вихід у плей-офф. Королівський клуб хотів реабілітуватися після провального матчу із "Барселоною" та закріпити за собою першу сходинку у групі.

У першому таймі свій черговий гол забив Роналду після пасу Бейла. Другий тайм "вершкові" також почали із голів. Спочатку відзначився Лука Модрич, а після Дані Карвахаль довів рахунок до розгромного. На 69-й хвилині чинний володар Золотого м'яча зробив рахунок зовсім непристойним - 0:4.

Лише на 76-й хвилині матчу "Шахтар" взявся рятувати положення. Спочатку Тейшейра реалізував пенальті, на 82-й хвилині м'яч забив Дентіньо. А фінальним голом відзначився все той самий Тейшейра, який перед матчем заявив, що мріє грати за суперника.

"Шахтар", принаймні, на своєму полі гідно програв іменитому супернику. Звичайно ж, можна говорити, що "вершкові" розслабились, але і "гірникам" слід віддати належне за те, що не опустили руки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: ПСЖ пропонує Роналду заробляти 18 млн євро на рік

У останньому матчі донецький клуб зіграє проти ПСЖ на виїзді. Команда тепер може сподіватися лише на Лігу Європи.

Інший український клуб має усі шанси вийти до 1/8 ЛЧ. "Динамо" в останньому матчі зіграє проти "Маккабі".