Матч між мадридським "Реалом" та донецьким "Шахтарем" 26 листопада у прямому ефірі коментував прем'єр Іспанії Маріано Рахой.

Він був присутній в ефірі однієї з спортивних програм іспанської радіостанції COPE.

Глава уряду Іспанії Маріано Рахой виступив в ролі коментатора футбольного матчу групового етапу Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Шахтарем".

Участь у програмі також брав його 10-річний син Хуан, який активно обговорював події на футбольному полі.

Ведучий в ефірі запитав хлопчика, що він думає щодо озвучення відеогри FIFA EA відомим іспанським спортивним коментатором Маноло Ламою. Хуан не розгубився і відповів ведучому програми, що коментарі "могли б бути кращими, якщо не сказати, що це повна лажа".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" гідно програє "Реалу"

Іспанського прем'єра спочатку розсмішила відповідь його сина. Але потім Маріано Рахой дав йому кілька запотиличників.

Нагадаємо, п'ятий тур групового етапу Ліги чемпіонів виявився яскравим та драматичним для донецького "Шахтаря". На стадіоні "Арена Львів" "гірняки" зазнали мінімальної поразки від мадридського "Реалу". Фінальний свисток судді зафіксував на табло рахунок 3:4. Донецький клуб програвав чотири м'ячі після першого тайму, але в другому додав обертів у грі та забив три голи. Та все ж, "Шахтарю" не вистачило сил та часу, щоб звести поєдинок до нічиї.