Французькі чиновники із МВС прийняли рішення заборонити присутність приїжджих фанатів на усіх футбольних аренах країни. Таке рішення прийняте у зв'язку з нещодавніми терактами у Парижі.

Про це повідомляє BBC.

Заборона стосується двох вищих футбольних дивізіонів країни, Кубка Франції, матчів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи. На стадіонах зможуть сидіти звичайні фанати.

Таким чином, "Шахтар" залишиться без підтримки на матчі Ліги Чемпіонів проти столичного ПСЖ. Серед іноземних уболівальників під заборону потрапили росіяни. "Рубін" грає 10 грудня із "Бордо".

У Міністерстві пояснюють, що через посилені заходи безпеки не вистачає правоохоронців ще й для футболу. До того ж, незабаром у Парижі відбудеться світова конференція з проблем клімату.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Футболісти "Металіста" погрожують не вийти на наступний тур чемпіонату України

Нагадаємо, під час теракту у столиці Франції 13 листопада загинули 130 людей. Ще близько 300 осіб отримали важкі поранення. Відповідальність за напади взяла на себе "Ісламська держава".