Дніпропетровський футбольний клуб "Дніпро" програв італійському "Лаціо" в рамках матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи. Фінальний свисток судді зафіксував на табло рахунок 3:1 на користь римської команди.

Підопічні Мирона Маркевича пропустили швидкий гол у власні ворота. На четвертий хвилині півзахисник італійців Антоніо Кандрева вийшов один на один з голкіпером "Дніпра" Денисом Бойком і не залишив йому шансів.

Зрівняти рахунок у матчі дніпряни змогли аж на 65 хвилині матчу. У воротах "Лаціо" розписався португальський півзахисник Бруну Гама.

Читайте також: Захисник "Дніпра" перейде в "Лаціо" на правах аренди

Однак такий рахунок не довго зберігався на табло. Вже на 68 хвилині гри у воротах Дениса Бойка відзначився півзахисник "Лаціо" Марко Пароло. Вже на останніх хвилинах матчу римляни поставили остаточну крапку у поєдинку . Форвард італійської команди Філіп Джорджевич ударом з розвороту в штрафному майданчику забив м'яч у ворота дніпропетровців і довів рахунок до розгромного - 3:1.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після п'ятого туру "Дніпро" має в своєму активі чотири очки. Команда втратила всі шанси вийти у раунд плей-офф Ліги Європи. У іншому матчі шведський "Русенборг" зіграв внічию 1:1 із французьким "Сент-Етьєном".

До стадії плей-офф від нашої групи потрапили "Сент-Етьєн" та "Лаціо".