Арабські власники футбольного клубу "Манчестер Сіті" вирішили підірвати трансферний ринок та запросити до команди головну зірку сучасності Ліонеля Мессі. З цього приводу боси навіть готові платити аргентинцю космічну зарплату, повідомляє The Sun.

Англійський клуб має намір переманити Мессі до себе наступного літа. Шейхів навіть не лякає вартість нападника. Його "Барселона" оцінює у 250 млн євро. Однак "Сіті" хоче скинути ціну до 170 млн євро.

Крім того володар чотирьох Золотих м'ячів буде отримувати у Манчестері зарплату, яка навіть і не снилася жодному футболісту. За тиждень Мессі буде становитися багатше не 1,1 млн євро. Таким чином за рік він може заробити майже 60 млн євро чистими.

Читайте також: Гонорари футболістів: Мессі заробляє більше Роналду

Нагадаємо, що у "Бареслоні" Мессі заробляє трохи більше 20 млн євро на рік.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні також стало відомо, що колишній тренер Мессі Пеп Гвардіола, який зараз працює у "Баварії", має також очолити наступним літом "Ман Сіті".

Ще один фантастичний трансфер може відбутися наступного літа. Кріштіану Роналду готовий купити французький ПСЖ. Португалець нібито і сам не проти змінити обстановку.