Хавбеком донецького футбольного клубу "Шахтар" Алексом Тейшейрою зацікавилися провідні клуби Європи. Він отримав пропозицію від англійського "Челсі", італійського "Ювентуса" і французького "ПСЖ".

Про це повідомляє бразильське видання Lance.

"Мій агент сказав мені, що ми отримали пропозиції від "Челсі", "Ювентуса" і ПСЖ. Англійці і італійці зробили більш конкретні пропозиції ", - розповів Тейшейра.

Він вважає всі три клуби великими і буде щасливий в підсумку перейти до будь-якого з них.

Футболіст відзначив, що англійська Прем'єр-ліга - це його мрія. Він радий отримати пропозицію від лондонського "Челсі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це дуже великий клуб. Мій агент працює над моїм майбутнім", - підкреслив бразилець.

Читайте також: "Шахтар" збирається замінити Шевчука турком

Хавбек вважає, що в січні під час трансферного вікна йому буде дуже складно залишити "Шахтар", тому що це буде всього лише середина чемпіонату.

"Моурінью - найкращий тренер у світі. Я б у нього багато чому навчився. Сподіваюся, він не покине "Челсі", хотілося б з ним попрацювати. Не знаю, чи є моя покупка ідеєю Моурінью, але я чув, що він стежить за моєю грою ", - сказав Тейшейра

Керівництво клубу, за його словами, сказало, що не відпустить футболіста в січні, а тільки в кінці сезону.