Головний форвард збірної Франції Карім Бензема може опинитися поза складом своєї команди на Євро-2016 через інтимний скандал із Матьє Вальбуена. Більшість фанатів не бажає бачити його на французьких полях, повідомляє L'Equipe.

Вчора Вальбуена дав інтерв'ю іншим французьким журналістам. Після цього у редакції L'Equipe підняли тему доречності ігри Бензема за національну збірну. Експерти прийшли до висновку, що етнічному алжирцю не місце у команді Дідьє Дешама.

Крім того видання провело опитування читачів. Вони також вважають, що 27-річний нападник має відпочити від футболу. Такої думки тримаються 72% респондентів.

Нагадаємо, що Вальбуена у своєму інтерв'ю не звинувачував гравця "Реала". Проте він його і не захищав, адже вважає, що у всьому мають розібратися судді.

Читайте також: Ще один французький футболіст відхрестився від шантажу Вальбуена

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бензема та Вальбуена пропустили останні матчі своєї збірної через судові засідання.

Французькі футбольні чиновники хотіли вигнати Бензема і за ще один інцидент. Він плюнув після виконання Марсельєзи перед матчем "Реал"-"Барселона". Спортсмен пояснив свій вчинок природною реакцією організму на фізичну активність, громадськість у свою чергу роздула скандал.