Футболісти харківського "Металіста" все ж вирішили бойкотувати виїзний матч проти "Олександрії". Про це повідомив журналіст "2+2" Володимир Кобельков у своєму Twitter.

"Опа! А "Металіст" на гру не вийде", - повідомив журналіст.

Напередодні з'являлась інформація про те, що харків'яни можуть бойкотувати наступний матч через затримку зарплати. Однак керівники команди та гравці нібито змогли домовитись.

Команда все ж відправилась до Кіровоградської області.

Тренер "Металіста" Олександр Севідов нещодавно повідомляв, що грошей у клубі не вистачає на усе. На тренувальній базі навіть економлять на світлі та воді.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Гравець "Динамо" перекваліфікувався в боксера

Нагадаємо, матч "Олексендрія"-"Металіст" має відбутися 28 листопада о 17:00.

Нагадаємо, що чинним президентом "Металіста" є близький приятель колишнього президента Януковича Сергій Курченко. У лютому 2014 року він втік у Росію та припинив фінансувати команду. Своїми діями бізнесмен довів гранд українського футболу до майже банкрутства.