Шлях усього штабу донецького "Шахтаря" від Києва до Ужгорода на матч проти "Говерли" був досить складним. Літак через погодні умови пішов на вимушену посадку у Львові.

Про це повідомляє канал Футбол 1.

Через щільний туман літак із "гірняками" сів у Львові, де команда зупинилася та чекала на подальші дії. Команда кілька годин перебувала у готелі, доки за нею не приїхав автобус. Звідти команда вже спокійно по землі доїхала до Ужгорода.

Зазначимо, що поєдинок відбудеться сьогодні 29 листопада у досить ранній час 14:00. Сподіваємось, що "Шахтар" не надто втомився у дорозі та підійде до матчу в оптимальній формі.

Читайте також: "Дніпро" проведе матч проти "Русенборга" з уболівальниками на трибунах

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Нагадаємо, вчора футболісти харківського "Металіста" вирішили бойкотувати матч проти "Олександрії". Після телефонної розмови із президентом клубу та особистої бесіди із фанатами матч все ж відбувся.