Футбольному клубу "Дніпро", всупереч повідомленням про можливе "закритому" домашньому матчі, вдалося уникнути чергової гри при порожніх трибунах. Команда проведе поєдинок групового етапу Ліги Європи проти норвезького "Русенборга" за підтримки власних уболівальників на стадіоні.

Про це повідомляє сайт fcdnipro.com.

Два перших домашніх матчу в лізі Європи "Дніпро" провів без глядачів. Причиною такого покарання стала поведінка вболівальників команди під час півфінальному матчі турніру проти італійського "Наполі" в минулому сезоні.

Існувала загроза того, що УЄФА, на третій матч проти "Русенборга", могло не пустити уболівальників на стадіон.

Ще влітку організація попереджала клуб про те, що на "Дніпро-Арені" відсутні регламентовані для учасників Ліги Європи турнікети.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Фанатам "Зеніту" заборонили летіти до Бельгії через погану репутацію

Поки немає конкретної інформації, що вплинуло на скасування покарання. Чи зміг "Дніпро" просто домовитися з УЄФА або до наступного матчу зобов'язався встановити турнікети на стадіоні.

Нагадаємо, останній матч групового етапу Ліги Європи між "Дніпром" і "Русенборгом" відбудеться 10 грудня. Український клуб втратив всі шанси вийти з групи в раунд плей-офф і залишиться без єврокубкової весни.