Напружені відносини між Туреччиною та Росією позначились і на спорті. Відтепер російські футбольні клуби не зможуть підписувати футболістів із турецькими паспортами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Усі, хто хотів купити турків у зимове трансферне вікно, повинні усе розуміти. Офіційної заяви поки не було, але сигнал був поданий зрозумілий", - повідомив міністр спорту країни Віталій Мутко.

Нагадаємо, після збитого російського військового літака турецькими солдатами відносини між двома країнами сильно погіршились. Громадянам радять не відпочивати у Туреччині, туроператори припинили продаж квитків, а Путін заборонив наймати на роботу турків із 1 січня 2016 року.

Читайте також: У Росії притісняють турків

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що у складі московського "Спартака" грає етнічний турок з німецьким паспортом Сердар Таскі. У казанському рубіні виступає громадянин Туреччини Гекденіз Караденіз. Їхня доля у російському футболі наразі невідома.