Посольство Туреччини звернулося до влади РФ за поясненнями у зв'язку зі скаргами від своїх співгромадян, які проживають в Росії, на тиск з боку офіційних органів країни.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"В останні дні з різних міст Росії в посольство почали надходити скарги від громадян Туреччини, які проживають в РФ, на тиск з боку офіційних органів. Скарги надходять від бізнесменів, робітників, студентів і простих громадян", - заявили в посольстві Туреччини в Москві.

"Посольство зв'язується з співвітчизниками, уточнює ці скарги і, з'ясувавши ситуацію, передає дані в Міністерство закордонних справ Росії і відповідним органам. Ми очікуємо пояснень та припинення такого тиску", - підкреслили в діпломатііческой місії.

Раніше МЗС Туреччини рекомендувало своїм співгромадянам відкласти всі поїздки в Росію, що не мають термінового характеру.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Читайте також: В Росії вже говорять про військову відповідь Туреччині

Нагадаємо, відносини Росії і Туреччини різко загострилися 24 листопада після того, як російський бомбардувальник Су-24 був збитий над територією Сирії турецьким винищувачем F-16.