Спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін заявив, що Росія залишає за собою право на військову відповідь на дії Туреччини, яка збила російський бомбардувальник Су-24.

В інтерв'ю румунському телеканалу Digi24 Наришкін назвав інцидент навмисним вбивством російського військовослужбовця, зазначивши, що подібні дії відносяться до військових злочинів, за які передбачене відповідне покарання.

"Ми знаємо, хто це зробив. Вони повинні постати перед судом. У свою чергу, Росія, безумовно, вдасться до відповідних заходів у суворій відповідності з міжнародним законодавством. Крім того, у Росії є право на військову відповідь", - попередив російський спікер.

Читайте також: Стамбул знищити легко - достатньо ядерної бомби - Жириновський

Російський фронтовий бомбардувальник Су-24 був збитий турецьким винищувачем 24 листопада в районі кордону Сирії та Туреччини. Анкара стверджує, що літак залетів у турецький повітряний простір. Москва наполягає, що літак не перетинав кордон.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще