В естонському місті Тарту відбуваються змагання з плавання Aura Open Cup. Під час запливів трапились два жахливих інциденти, повідомляє місцеве видання Tartu Postimees.

Першою жертвою став плавець зі збірної Естонії Сандер Пааво. Він зістрибнув з трампліну, а коли опинився у воді побачив свій палець, який бовтається на тонкому шматку шкіри. Батько спортсмена заявив, що його син усе робив правильно, адже займається плаванням 11 років.

Сьогодні ще одна людина залишилась без пальця. Стрибаючи вже з іншого трампліна Роберт Роозе також опинився у воді із жахливою травмою. Від побаченою руку без пальців він втратив свідомість - його терміново відвезли до лікарні.

На думку організаторів, трампліни могли бути у несправному стані. Вони зупинили змагання та перевірили їх. Після невеликої паузи турнір поновився.

Представники спортивної споруди пообіцяли ретельно розібратися у цій ситуації.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Читайте також: Українки здобули "бронзу" на чемпіонаті світу зі стрибків на батуті

Подібні випадки траплялись під час футбольних матчів. Нападник швейцарської команди "Серветт", святкуючи гол, стрибнув на фанатську трибуну та зачепився кільцем за огородження. Пальця у людини тепер також немає.