У матчі 16 туру УПЛ київське "Динамо" здобуло скромну, порівняно з іншими матчами, але важливу перемогу над одеським "Чорноморцем". Підопічні Реброва виграли на "Олімпійському" із рахунком 2:1.

"Чорноморець", який йде на передостанньому місці у таблиці, на матч із принциповим суперником все ж може налаштуватися. Команда також має певні проблеми, але програла столичній команді гідно.

Наприкінці першого тайму м'яч забив Дерліс Гонсалес після передачі Ярмоленка, а на самому початку другої половини зустрічі лідер "Динамо" відзначився сам. Він впевнено реалізував пенальті, яке сам заробив.

Наприкінці зустрічі "Чорноморець" відповів одним голом. Його забив Кирило Ковалець, який появився на полі у другому таймі.

Читайте також: "Курченко - півень" - банер фанатів "Динамо" на матчі (фото)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього поєдинку кияни набирають стільки ж очок, скільки "гірники" здобули хвилинами раніше у матчі проти "Говерли". "Динамо" і "Шахтар" мають однакову кількість балів та очолюють турнірну таблицю.