Легендарний нападник лондонського "Арсенала", а нині експерт SkySport Тьєррі Анрі висловив свою думку стосовно майбутнього чемпіона Англії. Він вважає, що цього року п'ять клубів мають шанси отримати трофей.

Про це француз написав у своїй колонці у The Sun.

"Претендентами на титул є манчестерські "Сіті", "Юнайтед", "Арсенал", "Тоттенгем" і, скоріше за все "Ліверпуль", - вважає Анрі.

Він вважає, що його майже рідний "Арсенал" може стати чемпіоном, але для цього треба перестати втрачати необхідні бали. "Каноніри" зіграли внічию із принциповим суперником із північного Лондона та повернули "Тоттенгем" у гонку.

"Про "Челсі" забудьте взагалі. Якщо вони повернуться у четвірку, то це буде не їхня заслуга, а провал усіх лідерів", - додав Анрі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що екс-нападник збірної Франції не згадав про "Лестер", якій наразі перебуває на другому місці.

Анрі мав рацію щодо "Арсенала". Сьогодні команда зіграла 1:1 із "Норвичем" та не змогла вийти на перше місце.

Читайте також: Під час матчу "Тоттенгем"-"Челсі" Коста образився на Моуріньо (відео)

"Ліверпуль" у паралельному матчі здолав "Свонсі" та піднявся на шосту сходинку в АПЛ.

Тьєррі Анрі є вихованцем футбольного клубу "Монако". Світову славу він здобув у лондонському "Арсеналі", Лігу Чемпіонів виграв разом із "Барселоною", а закінчив кар'єру у нью-йоркському "Ред Буллз".