Голкіпер юнацької команди мадридського футбольного клубу "Реал" і син колишнього капітана збірної Франції Зінедіна Зідана Лука вдарив свого суперника головою. Це сталося у матчі проти команди "Атлетико" серед гравців не старше 17 років.

Про це повідомляє The Daily Mirror.

Інцидент стався через сварку голкіпера "вершкових" та форварда "Атлетико". Момент удару не потрапив в об'єктиви телекамер. Але суддя помітив порушення з боку воротаря. В результаті Лука отримав червону картку за недисципліновану поведінку і покинув футбольне поле.

Читайте також: Форвард "Баварії" чотири рази потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Нагадаємо, у фіналі Кубка світу 2006 року стався схожий епізод, але вже за участі батька воротаря – Зінедіна Зідана. У додатковий час зустрічі між збірними Франції та Італії футболіст посварився із захисником італійців Марко Матерацці. Після не довгої словесної перепалки Зідан вдарив суперника в груди. Французький хавбек отримав червону картку за порушення і залишивши свою команду у меншості. Тоді Франція програла Італії в серії пенальті з рахунком 3:5.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього матчу Зідан заявив про завершення професійної кар'єри, а з 2014 року почав тренувати резервну команду "Реала".