Мати португальського футболіста Кріштіану Роналду, Долорес Авейро, вмовляє свого сина змінити команду. Вона хоче, щоб він перебрався до Англії в "Манчестер Юнайтед", якщо той зважиться покинути мадридський "Реал" влітку наступного року.

Про це повідомляє The Mirror.

Чинному 30-річному володарю Золотого м'яча, на думку Долорес Авейро, буде безпечніше виступати в англійському клубі. Вона не хочу, щоб Роналду переходив у французький "ПСЖ" через терористичні атаки, що стались у Парижі.

Долорес має великий вплив на свого сина і її дуже налякали недавні теракти.

В свою чергу, місцевий "ПСЖ" готовий платити португальцю зарплату у 375 тисяч доларів на тиждень після вирахування податків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Манчестер Юнайтед" також зацікавлений у тому, щоб повернути нападника. У 2009 році Роналду перейшов зі складу "червоних дияволів" до мадридського "Реалу".

Читайте також: Бабуся дня: 90-річна норвежка жонглює м'ячем (відео)

Президент "королівського клубу" Флорентіно Перес розглядає можливість продати лідера свої команди під час найближчого трансферного вікна.

Нагадаємо, раніше Роналду поставив ультиматум перед керівництвом команди. Після розгромної поразки від "Барселони" форвард був дуже розчарований грою команди і розкритикував головного тренера Рафаеля Бенітеса. Він вважає, що у команді має залишитися або він, або наставник.