Британське видання The Daily Mail запевняє, що іспанська "Барселона" зіткнулася із такими фінансовими складнощами, що згодна продати одного із лідерів своєї неймовірної атаки. Мессі або Неймар можуть влітку опинитися в іншій команді.

Команда із Каталонії витрачає на зарплати футболістам левову частку своїх доходів. Попри успіхи на європейській арені "блаугранас" все одно мусять міняти фінансову стратегію.

Вже зараз "Барса" шукає компроміс по новому контракту із титульним спонсором Qatar Airways. Боси колективу не можуть вибити з авіаліній підвищення сплати. Окрім того "кулес" не вистачає коштів від технічного спонсора Nike. Але з американським брендом контракт вже підписаний до 2018 року.

Отже "Барселона" не має іншого виходу, як скорочувати зарплатну відомість. Аргентинський суперфутболіст заробляє на рік 21 млн євро, бразилець має 10 млн, а також проблеми із податками. Цікаво, що про Луїса Суареса британці не згадали.

Головними претендентами на обох футболістів стануть манчестерські команди. "Сіті" вже заявляли про бажання платити Мессі по 1 млн євро на тиждень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Кінець світу: "Барселона" продає назву стадіону "Камп Ноу"

Нагадаємо, що цього літа "Барселона" все ж знайшла ще одне джерело доходу. Команда розмістила на рукаві гральної екіпіровки логотип виробника побутової техніки із Туреччини Beko.