Суперник "Барселони" у Кубку короля Іспанії "Віллановенсе" із третього за рівнем дивізіону має досить солідну мотивацію у дуелі. За кожен забитий гол футболісти отримають великий шмат елітної шинки.

Про це повідомляє Sport.es.

Це м'ясо коштує в Іспанії по 100 євро за кілограм. Очікується, що футболісти просто шаленим темпом помчаться уперед та створять справжнє пекло каталонцям.

У першому матчі між цими командами "Барса" вирішили не напружуватись та закінчила матч із рахунком 0:0. Матч-відповідь пройде сьогодні о 21:00.

Нагадаємо, що мотивацію їжею у цьому сезоні впровадив тренер "Лестер Сіті" Клаудіо Раньєрі. Італієць пообіцяв команді за сухий матч піцу. Футболісти не пропустили і тренер накрив на стіл. Наразі "лисиці" сенсаційно йдуть на другому місці в АПЛ.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: "Лише сподівання, що ми отримаємо зарплати", - гравець "Металіста"

Можливо смачні страви дійсно є дієвою мотивацією для людей, які заробляють мільйони на рік. Не треба купувати дорогих зірок, достатньо лише пообіцяти посереднім гравцям смачненьке.