Уболівальники донецького футбольного клубу "Шахтар" не зможуть підтримати улюблену команду під час матчу групового етапу раунду Ліги чемпіонів проти "ПСЖ". Гра пройде 8 грудня у Франції.

Про це повідомляє Спорт bigmir)net.

Заборона пов'язана з останніми трагічними подіями в Парижі. Міністерство внутрішніх справ Франції видало для цього спеціальний указ. Він забороняє вболівальникам іноземних команд відвідувати футбольні матчі на території країни.

Ця заборона поширюється на вболівальників усіх гостьових команд, які найближчим часом проводитимуть матчі у Франції.

Читайте також: Супернику "Барселони" дадуть шинку за хорошу гру

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Найближчі матчі на французьких стадіонах без підтримки власних вболівальників гратимуть декілька команд. Зокрема, донецький "Шахтар", казанський "Рубін" у матчі проти "Бордо" та італійський "Лаціо" в поєдинку з "Сент-Етьєном".

Нагадаємо, матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів між "ПСЖ" та "Шахтарем" в Парижі розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Перший гру "гірники" у Львові програли французькій команді. Гра завершилась із рахунком 3:0.