Іспанському футбольному клубу "Реал" загрожує виключення з розіграшу Кубка Іспанії. Причиною цього став російський гравець мадридців Денис Чернишев, який брав участь у матчі 1/16 фіналу проти "Кадіса".

Про це повідомляє іспанське видання Marca.

Російський футболіст отримав жовту картку у поєдинку минулого розіграшу Кубка Іспанії з "Вільярреалом". Вона стала для нього третьою - Чернишев отримав автоматичну дискваліфікацію на наступну гру Кубка (проти Кадіса). Однак росіянин всеж таки вийшов на поле зі стартових хвилин.

Крім цього, саме Черишев був автором одного із голів, який приніс перемогу у матчі "королівському клубу". Поєдинок 1/16 Кубку Іспанії завершився з рахунком 3:1.

Читайте також: Супернику "Барселони" дадуть шинку за хорошу гру

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тепер керівництво "Кадіса" вправі подати скаргу і, як стверджує президент клубу, зробить це.

"Реалу" загрожує не просто технічна поразка з рахунком 3:0, яке при рівні суперника перетворить другий матч в обов'язковий розгром, а виключення з Кубка Іспанії.