Захисник каталонської "Барселони" Жерар Піке був на сьомому небі від щастя, коли дізнався про ситуацію із російським півзахисником "Реала" Денисом Черишевим. Футболіст "вершкових" не мав грати проти "Кадіса" через дискваліфікацію, але все ж зіграв.

Піке, який є головним хейтером "Реала", щиро сміявся над цим інцидентом. У своєму Twitter він опублікував безліч істеричних смайликів. Цей запис швидко став поширюватись у мережі.

Раніше захисник "Барселони" заявляв, що радіє кожній невдачі королівського клубу.

Тренер "Реала" Рафаель Бенітес виправдовує своє рішення поставити росіянина у старті. Коли він дізнався про дискваліфікацію, то одразу зняв його з гри, продемонструвавши таким чином виконання правил. Але було пізно - представники "Кадіса" вимагають від іспанських чиновників вигнати "Реал" з Кубку Іспанії.

Читайте також: "Реал" вигнали з Кубку Іспанії через російського футболіста

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Незрозуміло, як такий клуб, як "Реал", міг не знати, що футболіст відбуває дискваліфікацію. Керівники кубку надіслали сповіщення про це рішення ще у минулому місяці, але у Мадриді цей факт спростовують.

У будь-якому разі чинний клубний чемпіон світу має усі шанси вилетіти з Кубку Короля.