Французька зірка мюнхенської "Баварії" Франк Рібері вже вкотре у своєму житті має проблеми через любов до повій. Не встиг футболіст оговтатись від 9-місячного лікування травми, як встиг відсвяткувати цю подію у компанії розпусних дівчат.

Видання Closer повідомляє, що 32-річний футболіст тусив у своєму будинку у Мюнхені разом із друзями. Він дав своєму товаришу 15 тисяч євро, щоб той розрахувався за приїзд повій. Їх приїхало майже два десятка, а наймолодшій було лише 17 років.

Рібері затримали поліцейські, в компанії яких він пробув дві години. Як повідомляє адвокат француза, він проходить по справі як свідок, адже нічого поганого не робив.

Читайте також: Піке щасливий, що росіянина Черишева дискваліфікували (фото)

Збірна Франції наразі має не одну сексуальну проблему у своєму складі. Карім Бензема, за звинуваченнями прокурорів, шантажував Матьє Вальбуена інтимним відео.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тренеру збірної Дідьє Дешаму необхідно терміново проводити з футболістами виховні роботи, адже у червні команда гратиме на Євро-2016 перед домашньою публікою.