Григорій Суркіс, який наразі є віце-президентом УЄФА, може зайняти високий пост і в оновленій системі ФІФА. Відповідне рішення оголосили сьогодні футбольні чиновники світу у Цюриху, повідомляє Еспресо.

Виконком ФІФА прийняв рішення включити до свого складу віце-президентів континентальних футбольних організацій. Тож Суркіс зі своїм чинним резюме є претендентом на високу посаду у ФІФА.

Зазначимо, що крім віце-президента УЄФА новий виконком ФІФА залучить до роботи аналогічних чиновників із КОНМЕБОЛ, АФК, КАФ, ОФК та КОНКАКАФ.

Нагадаємо, Григорій Суркіс був президентом Федерації футболу України з 2000 по 2012 роки. Його молодший брат Ігор є президентом київського "Динамо" вже більше десяти років.

Читайте також: Європейські футбольні ліги зібрались відокремитись від ФІФА

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Реформи у ФІФА відбуваються після наймасштабнішого скандалу за усю історію організації. Президента Блаттера звинувачують у корупції, шахрайстві, махінаціях, хабарництві та відмиванні коштів. Його відсторонили від посади. Вибори нового голови федерації відбудуться 26 лютого 2016 року.