Керманич "Челсі" Жозе Моурінью приєднався до списку тих спеціалістів, які використовують нестандартну мотивацію підопічних. Давно пора, адже лондонці йдуть на 14 місці в АПЛ.

Про це повідомляє Mirror.

Напередодні матчу із "Борнмутом" португалець дозволив футболістам добряче відтягнутися у нічному клубі. Перед тусовкою він сам зустрівся з командою у ресторані та дозволив собі та іншим смачну вечерю.

Далі футболісти були вже самі по собі. Вони майже в повному складі відправилися до розважального закладу, де особливо себе не стримували. Головними тусовщиками виявились Рамірес та Дієго Коста. Вони вийшли з клубу о третій годині ночі.

Зазначимо, що "Челсі" гратиме домашній матч із "Борнмутом" 5 грудня о 19:30.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте також: Футболіст "Лаціо" втратив шматок пальця

Моурінью відомий своїми досить жорсткими методами роботи з футболістами, тому така його ініціатива є досить несподіваною. Ще під час роботи у міланському "Інтері" він карав гравців за бурхливі ночі перед тренуваннями.

Колега португальця із "Лестер Сіті" Клаудіо Раньєрі просто купляє футболістам піцу після матчу без пропущених голів. Його команда перебуває на другому місці у чемпіонаті.